Η ALOHA Nails & Cosmetics είναι μια πολύ δημοφιλής και αξιόπιστη μάρκα Επαγγελματικών Προϊόντων Περιποίησης Άκρων & Ονυχοπροσθετικής, λόγω της κορυφαίας και σταθερής ποιότητας της. Εστιάζοντας στην ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών επαγγελματιών, η ALOHA Nails & Cosmetics προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων, με πολλές χρωματικές επιλογές.
Λόγω της προηγμένης τους σύνθεσης, τόσο τα Ημιμόνιμα Βερνίκια, όσο και τα Προϊόντα Nail Extension Gel και Acryl Gel, δεν προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα και φθορά στα νύχια.
Είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. και την Ε.Ε. και Πιστοποιημένα από το Πανεπιστημιακό Εργαστήριο Ferrara.

Τα νέας γενιάς Ημιμόνιμα Βερνίκια ALOHA Nails & Cosmetics, απαλλαγμένα από τοξικά συστατικά και με ελαφριά οσμή, είναι δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Οι υψηλής ποιότητας χρωστικές που περιέχουν τα καθιστούν κατάλληλα και για Nail Art Painting και παράλληλα με τη βάση και το top ALOHA, εξασφαλίζουν μέγιστη λάμψη, διάρκεια και αντοχή, περισσότερο από 4 εβδομάδες!

Επιπλέον, το Acryl Gel της ALOHA Nails & Cosmetics είναι εντελώς άοσμο και απαλλαγμένο από τοξικά συστατικά, προσφέροντας ασφαλή, εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, αλλά και μέγιστη διάρκεια και αντοχή άνω των 6 εβδομάδων!

Τα προϊόντα ALOHA Nails & Cosmetics είναι πιστοποιημένα από το Πανεπιστημιακό Εργαστήριο της Ferrara στην Ιταλία, ένα από τα πιο αξιόπιστα εργαστήρια αξιολόγησης προϊόντων Κοσμητολογίας στην Ευρώπη.

Εκτός από τα προϊόντα Ονυχοπροσθετικής, η Εταιρεία μας εισάγει πλέον ένα από τα πιο ασφαλή και καινοτομικά προϊόντα Περιποίησης Μανικιούρ & Πεντικιούρ από την Βραζιλία, υπό την εμπορική επωνυμία Waterless Nails System. Τα μίας χρήσης γάντια και καλτσάκια Μανικιούρ & Πεντικιούρ της ALOHA Nails & Cosmetics αποτρέπουν τη μετάδοση μικροβίων από πελάτισσα σε πελάτισσα, παρέχοντας 100% ασφάλεια στη χρήση. Παράλληλα, εξοικονομούν χρόνο και μετατρέπουν την Περιποίηση Άκρων σε μια απολαυστική εμπειρία Spa, χωρίς τη χρήση επιπλέον προϊόντων καθαρισμού, απολέπισης και ενυδάτωσης!!!

Έμφαση στην ποιότητα υλικών!
Τα προϊόντα της Aloha Nails & Cosmetics είναι βασισμένα σε προδιαγραφές νέας τεχνολογίας, ώστε να αναβαθμίζουν αντίστοιχα και την ποιότητα παροχής των Υπηρεσιών Μανικιούρ-Πεντικιούρ & Τεχνητών Νυχιών.

Άριστη σχέση ποιότητας-τιμής!

Οι έμπειροι συνεργάτες μας αναζητούν συνεχώς και επιλέγουν τα καλύτερα Επαγγελματική είδη Μανικιούρ-Πεντικιούρ, Ονυχοπροσθετικής, Ηλεκτρικές συσκευές, Αναλώσιμα και εργαλεία, με γνώμονα πάντοτε την υψηλή ποιότητα και απόδοση, σε συνδυασμό με τις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Άμεση Εξυπηρέτηση!

Όλες οι παραγγελίες μας εξυπηρετούνται και αποστέλλονται ταχύτατα, εντός μίας ημέρας για τους χερσαίους προορισμούς, δύο ημερών για τους νησιωτικούς και δύσβατους. Η αυστηρή επιλογή των συνεργατών μας και οι διαδικασίες εκτέλεσης και αποστολής των παραγγελιών, εγγυώνται την ασφαλή και έγκαιρη παράδοσή τους!

Τεχνική Υποστήριξη & Ενημέρωση!

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με έμπειρους τεχνίτες Μανικιούρ, Πεντικιούρ και Ονυχοπροσθετικής, που μπορούν να σας παρέχουν σωστή και έγκυρη πληροφόρηση για την εφαρμογή των υλικών που αγοράζετε από το φυσικό και Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα! Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας ή την τηλεφωνική σας συνομιλία!

Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια & Επιδείξεις!

Η εταιρεία μας διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια για Επαγγελματίες, που αφορούν σε νέες τεχνικές Ονυχοπροσθετικής, Nail Art και Αισθητικής. Καταχωρήστε τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα ενημέρωσης για να ενημερώνεστε πρώτοι από όλους για νέα σεμινάρια, επιδείξεις & διοργανώσεις!